Polityka prywatności

Polityka prywatności

1. Firma KSZ-Modelarz Krzysztof Szczęsny, właściciel sklepu kszmodelarz.pl zobowiązuje się do należytej ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. "O ochronie danych osobowych".

2. Firma KSZ-Modelarz Krzysztof Szczęsny nigdy nie udostępniała i nigdy nie będzie udostępniać danych osobowych swoich klientów osobom trzecim do celów innych niż związanych z realizacją zamówienia.

3. Dane osobowe, które podajesz przy zakupach są należycie chronione (protokołem SSL) i wykorzystywane tylko do zrealizowania zamówienia.

4. Każdy z użytkowników sklepu kszmodelarz.pl ma prawo wglądu w swoje dane osobowe, do ich poprawiania bądź wniesienia żądania zaprzestania wykorzystywania do celów związanych z realizacją zamówienia.

5. Jeżeli chcesz aby Twoje dane osobowe zostały usunięte z naszej bazy skontaktuj się z nami pisząc na adres ksz.modelarz@zoho.com. Wszystkie dane zostaną usunięte.

6. Nasza strona zapisuje na komputerze użytkownika pliki cookie w celu przechowywania w nich informacji ułatwiających przeglądanie naszego sklepu przy następnej wizycie, są to np. zapisane preferencje przeglądania. Pliki cookie mogą być przechowywane do momentu zamknięcia przeglądarki lub do momentu usunięcia ich z przeglądarki. Sam decydujesz o tym, które pliki cookie i w jaki sposób są zapisywane, poprzez ustawienia przeglądarki internetowej.

7. Adres korespondencyjny:

KSZ-Modelarz Krzysztof Szczęsny
Kalinowa 15/21, 15-809 Białystok

email: ksz.modealrz@zoho.com

8. Jeżeli korzystasz z komputera z innymi osobami i musiałeś zalogować się w celu skorzystania z usług ze sklepu kszmodelarz.pl, pamiętaj aby się wylogować . Wylogowanie zapobiega podejrzeniu zamówienia, korzystania bądź modyfikacji Twoich zasobów lub informacji. Dane podane przez Ciebie w trakcie składania zamówienia znasz tylko Ty i sklep kszmodelarz.pl. Z naszej strony gwarantujemy, że nie zostaną one nikomu ujawnione.